Over deze website

Vakslagers B.V.

BBQ Corner is een initiatief van Vakslagers B.V. Wij zijn een filiaalbedrijf dat zich bezighoudt met exploitatie van ambachtelijke slagerijen bij diverse supermarkten (formules) met de afdelingen vlees, kip/wild, vleeswaren en salades. Mocht u vragen, opmerkingen, aanvullingen of toevoegingen hebben na het lezen van informatie op deze website, dan kunt u altijd contact opnemen.

Vakslagers B.V.

www.vakslagers.com
info@vakslagers.com

Over onze recepten en tips

De informatie op deze website zijn met grote zorg samengesteld. Aan de inhoud van deze website kunnen echter op geen enkele manier rechten worden ontleend. Vakslagers B.V. kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van deze website of de inhoud van websites waar naar wordt gelinkt. Voor directe of indirecte schade ten gevolgen van eventuele onjuistheden of onvolkomenheden van de informatie op deze website wordt op geen enkele wijze aansprakelijkheid gedragen.

Copyright

Niets van deze website (tekst danwel beeld of video) mag worden aangepast, gekopieerd of verspreid, via welk medium of bestandsformaat dan ook tenzij hier nadrukkelijk toestemming tot is verleend.